Centrum voor Coaching

Léon Pouls

Logo Centrum voor Coaching

Ik geef je het vertrouwen in je eigen kunnen terug.

Centrum voor Coaching

Léon Pouls

Centrum voor Coaching, Léon Pouls

Ik geef je het vertrouwen in je eigen kunnen terug

Het Centrum voor Coaching maakt de weg in jezelf vrij om gefocused en onbelemmerd te werken aan de realisering van je persoonlijke- en carriéredoelen.

Stacks Image 20

Zelfvertrouwen

Ik geef je het vertrouwen in jezelf terug. Het vertrouwen in je eigen kunnen en in je eigen kracht en capaciteiten.

Een sterk zelfvertrouwen is de onontbeerlijke basis voor elke persoonlijke verandering of voor het realiseren van jouw persoonlijke doelen. Omdat jijzelf uiteindelijk verantwoordelijk bent voor het bereiken van je eigen werk- en levensdoelen

Stacks Image 28

Relaties

Goede relaties, of dat nu op het niveau van de liefde, de vriendschap, sociaal of binnen je werk is, bepalen in belangrijke mate jouw levensgeluk.

Ze zijn niet alleen een persoonlijke verrijking, maar ook een krachtige steun bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Ik laat je zien hoe jij je weer open kunt stellen voor nieuwe relaties of bestaande relaties sprankelend en waardevol kunt maken.

Stacks Image 36

Innerlijke rust

Ik laat je zien hoe je in jezelf de rust creëert die nodig is om je levensdoelen te realiseren. Achterhaalde overtuigingen, belemmerende patronen, een burn-out of nooit verwerkte ervaringen, zijn blokkades op de weg naar je levensgeluk.

We gaan samen op zoek naar die obstakels die je remmen in je persoonlijke groei. Vervolgens ruimen we ze voorgoed op, zodat jij onbelemmerd aan je doelen kunt gaan werken.

Wat cliënten zeggen

"Léon Pouls is een uitermate gedreven en enthousiaste professional. Léon durft de vraag te stellen die ook gesteld moet worden, maar juist vaak NIET wordt gesteld! Zijn stijl is constructief confronterend en hij is op een prettige manier vasthoudend. Daarnaast weet Léon vaak op een verrassende wijze tot oplossingen te komen, door buiten bestaande kaders te treden."
Wim Haan, managing director Resources Global Professionals
Stacks Image 50

Bereik wat je werkelijk wilt

Centrum voor Coaching wil mensen ervan bewust maken dat ze zélf verantwoordelijk zijn voor hun levenspad, levensdoelen en kwaliteiten.

We bieden ondersteuning bij de stappen naar persoonlijke groei.

Door iemand bewust te maken van zijn kwaliteiten en competenties, kan datgene worden bereikt wat die persoon werkelijk wil.

My Image

Bereik wat je werkelijk wilt

Centrum voor Coaching wil mensen ervan bewust maken dat ze zélf verantwoordelijk zijn voor hun levenspad, levensdoelen en kwaliteiten.

We bieden ondersteuning bij de stappen naar persoonlijke groei.

Door iemand bewust te maken van zijn kwaliteiten en competenties, kan datgene worden bereikt wat die persoon werkelijk wil.

My Image

Waar kan ik je mee helpen

people_outline

Begeleiding van mensen met een beperking.

Met een (licht-) verstandelijke beperking heb je soms nét wat extra begeleiding nodig.

Heb je hierbij hulp of ondersteuning nodig, dan kun je terecht bij Centrum voor Coaching. We hebben ruime ervaring op alle vlakken die bij zo'n begeleidingstraject komen kijken.
Elk traject dat wij met een cliënt aangaan, is persoonlijk en anders en daarom maatwerk. Graag informeren wij jou of je wettelijk vertegenwoordiger over alle mogelijkheden.
sentiment_very_satisfied

Persoonlijke groei.

Overbelasting en stress geven lichamelijke en psychische klachten. Hoofd- en spierpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, geheugenproblemen.

Centrum voor Coaching is deskundig op het gebied van preventie en begeleiding bij vermoeidheid, stressklachten en burnout.

Lichamelijk en psychisch herstel, meer energie en verbeterd ‘zelfmanagement’. Wij leveren geen standaardprogramma, maar individueel maatwerk.
people

Relatiecoaching.

In relaties kan veel fout gaan. Of het nu problemen met de partner, kinderen, ouders of collega’s zijn, in iedere relatie loop je op den duur tegen problemen aan. Het is belangrijk dat deze problemen, die vaak klein beginnen, niet onder tafel worden geschoven maar bespreekbaar worden gemaakt.

De Relatie-APK van het Centrum voor Coaching biedt een oplossing op het moment dat het nodig is. Snel, doelgericht en effectief.
business

Bedrijfscoaching.

De manager zorgt voor zijn mensen, maar wie zorgt voor de manager? Een counsellor/coach heb je voor sparring, inspiratie, motivatie en ondersteuning, gericht op jouw ontwikkeling en jouw bedrijf. Welke keuzes maak je voor je bedrijf, voor jouzelf? Waarin wil je groeien, waarin loop je vast?

Het Centrum voor Coaching houdt je scherp, zorgt ervoor dat je helder en zuiver blijft en nieuwe invalshoeken blijft zien.

Léon Pouls Spreker

De lezingen van Léon Pouls gaan over mensen. Léon houdt met actuele onderwerpen op een interactieve en humoristische manier mensen een spiegel voor.

Hij confronteert het publiek op een speelse en luchtige manier met de manier waarop wij onze levens leiden. Dit levert opmerkelijke inzichten op met als insteek een stuk persoonlijke groei bij het publiek.

Stacks Image 188

Meest recente vlogs

Stacks Image 103

Vlog

Assertiviteit

Stacks Image 115

Vlog

Overtuigingen

Stacks Image 127

Vlog

Relaties

Adres

Centrum voor Coaching
St. Maartenslaan 59
6039 BK Stramproy

Telefoon (0495) 586 586
Mobiel (06) 150 85 878

Missie

Centrum voor Coaching wil mensen ervan bewust maken dat ze zélf verantwoordelijk zijn voor hun levenspad, levensdoelen en kwaliteiten en biedt ondersteuning bij de stappen naar persoonlijke groei.

Social Media

Stacks Image p148_n24